Elvi Sidheri: Detaje (turke)

Detaje (turke) Nga Elvi Sidheri Të them të drejtën nuk e kam idenë, pavarësisht njëfarë njohje jo edhe aq të përciptë të gjuhës turke, se si i

Latest news

Elvi Sidheri: Detaje (turke)

Detaje (turke) Nga Elvi Sidheri Të them të drejtën nuk e kam idenë, pavarësisht njëfarë njohje jo edhe aq të përciptë të gjuhës turke, se si i ... me shume

Bedri Tahiri: Hasan Prishtina - truri i lëvizjes kombëtare

Me shkas: me rastin e kthimit të Hasan Prishtinës (Shtatores) në Vendlindje, në Vushtrri HASAN PRISHTINA- TRURI I LËVIZJES KOMBËTARE SHQIPTARE Mue n’idenë teme patriotike nuk ka ... me shume

Lutfi Alia:Festa dhe historia e flamurit nё Martanesh

FESTA DHE HISTORIA E FLAMURIT NË MARTANESH Nga Prof. Dr. Lutfi ALIA Prej disa dekadash, opinioni shqiptar ndjek debatin kush e ideoi, kush e solli, kush e qёndisi, ... me shume

Entela Binjaku: Shqetësime të reja në kulturën e komunikimit

Shqetësime të reja në kulturën e komunikimit Nga Entela Binjaku Në fillimet tona të lëvrimit të platformave online  nuk e kishim menduar se do të vinte dhe ... me shume

Milazim Kadriu: 'Dita e Plisit' në kullën e Azem Galicës

NË KULLËN MUZE TË  AZEM GALICËS U MBAJT  MANIFESTIMI  " DITA E PLISIT " Kumtesa, këngë e valle, anekdota, mirënjohje,… në  Ditën e plisit në Kullën e Azem Galicës Nga Milazim F. ... me shume

Ajshe Leka: Nuk ekziston vetëm një mënyrë për të ndihmuar gratë në luftën kundër kancerit

Muaji ndërkombëtar i luftës kundër kancerit Nuk ekziston vetëm një mënyrë për të ndihmuar gratë në luftën kundër kancerit NGA AJSHE LEKA Në punën time si  punëtore shëndetësore, ... me shume

Lajmet e dites

Skënder Kapiti: Majlinda Kelmendi krenaria jonë kombëtare

Majlinda Kelmendi krenaria jonë kombëtare Tashmë  Historia dhe Pavarësia e Kosovës janë  shkruar edhe me Ar Nga Skënder S. KAPITI Triumfi i sportistes  më  të  madhe shqiptare, e përfaqësueses së shtetit shqiptar të ... me shume

Reportazh

Zeqir Lushaj: Hajde Shëngjini!

-HAJDE SHENGJINI…! -Një mozaik me  16 foto (me pak tekst prezentues) nga Shengjini, në kapercyell të ketij sezioni turistik të verës ’17, ose një foto-reportazh me mbiemer gjysëm-vjeshtorë- Nga Zeqir Lushaj Ky është Shengjini, qyteti ... me shume

Aktualitet

Dijana Dukaj: Në përkujtim të kaliuarës së lavdishme

NË PËRKUJTIM TË KALUARËS SË LAVDISHME Nga Dijana Gj. Dukaj Fundviti  është periudha kur duhet rikujtuar  vitin që po lëmë pas, ditët dhe të arriturat ose atë që është dashtë të arrihet ... me shume

Intervista

Entela Binjaku: Intervistë me Floriana Igrishtën, CDU

Intervistë me Floriana Igrishtën kandidate e CDU-së për deputete në Parlamentin e Republikës së Schleswig Holsteinit Intervistoi Entela Binjaku 1. Përshëndetje dhe faleminderit që pranuat të zhvillonim këtë dialog sëbashku! Floriana si lindi ... me shume

Powered by www.merbraha.com v4.7