Posts Slider

Robert Elsie, njeriu ndaj të cilit nuk na mjafton mirënjohja

SOT PESE VITE NGA VDEKJA E ALBANALOGUT Nga Albert Vataj Robert Elsie, ishte një nga njerëzit më të devotshëm të albanologjisë, një nga kontributorët më...

Manastiri ortodoks “Shën Biguri” ishte i shqiptarëve

Nga Fahri Xharra Branko Panov është historian i Maqedonisë i cili e ka shkruar Historinë Mesjetare të Maqedonisë dhe ai vetë duke u bazuar në...

Rrethimi i Shkodrës i vitit 1479 në artin evropian

Nga Dorian Koçi Rrethimi i Shkodrës është një ngjarje që e kapërceu jehonën lokale të saj. Ai ishte një epilog i dhimbshëm i një lufte...

HOMAZH: Mirënjohja, respekti, vlerësimi pedagogjik dhe intelektual për prof. Tush Dedaj asnjëherë nuk do të shuhet

Shkruan: Lekë Mrijaj Sot, me 29 shtator 2022, shumë qytetarë klinas, miq, dashamirë,  ish nxënës dhe bashkolegë të tij të arsimit, në varrezat e Dersnikut...

DHE MË PËRZË NJË DITË ME GRUAN TIME

NGA KALOSH ҪELIKU   (E di Eshkundura: Ai është im Atë)   Unë nga mesi  juaj, moti kam ikur fizikisht Dhe, jam kthyer. E keni...

Posts Grid

Robert Elsie, njeriu ndaj të cilit nuk na mjafton mirënjohja

SOT PESE VITE NGA VDEKJA E ALBANALOGUT Nga Albert Vataj Robert Elsie, ishte një nga njerëzit më të devotshëm të albanologjisë, një nga kontributorët më...

Manastiri ortodoks “Shën Biguri” ishte i shqiptarëve

Nga Fahri Xharra Branko Panov është historian i Maqedonisë i cili e ka shkruar Historinë Mesjetare të Maqedonisë dhe ai vetë duke u bazuar në...

Rrethimi i Shkodrës i vitit 1479 në artin evropian

Nga Dorian Koçi Rrethimi i Shkodrës është një ngjarje që e kapërceu jehonën lokale të saj. Ai ishte një epilog i dhimbshëm i një lufte...

HOMAZH: Mirënjohja, respekti, vlerësimi pedagogjik dhe intelektual për prof. Tush Dedaj asnjëherë nuk do të shuhet

Shkruan: Lekë Mrijaj Sot, me 29 shtator 2022, shumë qytetarë klinas, miq, dashamirë,  ish nxënës dhe bashkolegë të tij të arsimit, në varrezat e Dersnikut...

DHE MË PËRZË NJË DITË ME GRUAN TIME

NGA KALOSH ҪELIKU   (E di Eshkundura: Ai është im Atë)   Unë nga mesi  juaj, moti kam ikur fizikisht Dhe, jam kthyer. E keni...

Flet Prof. Zija Vukaj: Rruga plot lavdi e Festivalit të Këngës për Fëmijë në Shkodër

Intervistoi: Albert Z. ZHOLI Festivali i Këngës për Fëmijë që zhvillohet për dekada të tëra në Shkodër qytetin e dijes dhe kulturës. Ky Festival me...

error

Nese e pelqyet ket artikull? Ju lutemi përhapni fjalën :)

Follow by Email
YouTube
YouTube