18/05/2024

Sherbime Shqiptare Ne Angli

 

Sherbime Avokatore

Ne jemi specialistë të imigracionit që jemi themeluar që nga viti 2013 Ne ofrojmë këshilla të qarta,të besueshme dhe të përballueshme dhe një rekord të jashtëzakonshëm për arritjen e rezultateve të suksesshme për klientët tanë në çështjet e emigracionit, azilit, apo ri-shqyrtimin

Free consultations 

 • Human Rights
 • Trafficking Slavery Domestic Violence
 • Family Migration Asylum
 • Overstayers
 • Detention & Bail
 • Judicial Review
 • Appeals
 • Fresh Claims/Further Submissions Spouse Visas
 • Visitor Visas
 • PBS – Student, Work & Business Visas
 • Dependant Children
 • Domestic Worker
 • Asistim në plotësimin e formave si: Bashkim familje EU/UK

Sherbime Sociale

 • Asistim në plotësim aplikimi për: Ndihmat sociale
 • Shtëpi sociale
 • Ndihma bashkiake
 • Apikime universitare etj Viza të ndryshme familjare, Vizitorë apo Bashkëjetesë
 • me shtetas Europian Anglez.
 • Asistim dhe plotësim formularesh Mjekësore.
 • Asistim për mbylljen e Taksave Vjetore për Vet të Punësuar/Self-employed
 • Asistim dhe plotësim dokumentash për: Patentë makine
 • Marje siguracioni makinash
 • Plotësime formularesh pune
 • Konvertim patente (psh nga patente Greke në Angleze
 • Përkthime nga me te dryshmet
 • Administrator: Meriman Braha
 • Tel: 0203 589 8910
 • Mob: 0791 504 6951
 • And our Legal advice  Consultant  Erjon Todaj
 • Tel: 0203 589 8910
 • Tel: 07496584302
     error

     Nese e pelqyet ket artikull? Ju lutemi përhapni fjalën :)

     Follow by Email
     YouTube
     YouTube
     Tiktok