29/05/2024

Bashkpunoni

Cfare bashkepunimi ju ofrojme?

Ne rradhe te pare le te prezantohemi:

Kush jemi ne?

Ne jemi nje grup webmasters shqiptare qe ne bashkepunim me njeri-tjetrin dhe duke u mbeshtetur nga shume persona te tjere kemi bere te mundur krijimin e disa sherbimeve per shqiptaret ne Internet. Ne jemi gjithmone te hapur per bashkepuni me webmaster te tjere shqiptare.

Bashkepunoni

Bashkepunoni me merbraha.com!

Nese jeni Gazetare, Shkrimtare, analiste, ose njeri i zakonshem qe i pelqen te shkruaj dhe keni materiale te ndryshme rreth Shkrimtareve shqiptare, Aktoreve shqiptare, Muzikes shqiptare, Artit shqiptar ne pergjithesi, VIP-ave shqiptare dhe te huaj, Informacione mbi Shqiperine e tjere, mos hezitoni t’i publikoni ne faqen tone. Mundeni te regjistroheni tek faqja dhe te botoni shkrimet tuaja vete ose mundeni te na shkruani ktu admin@merbraha.com dhe ne i botojme per juve.

 

Mebraha i ofron kta sherbime ne menyre te pa varur dhe nuk garanton ose sygjeron se faqja juaj do kete me shume trafik nese perdorni sherbimet tona por juve do te keni mundesine te perdorni sherbimet tona falas nese faqja juaj nuk i ofron dote, keshtu qe juve do te fitoni knaqesine e klienatve qe vizitojne faqen tuaj me sherbimet tona.

Cilat jane kriteret e bashkepunimit qe ju duhet te respektoni?

  1. Duhet te jeni nje faqe serioze, qe nuk i fryn percarjes kombetare, nuk ofendon asnje grup apo krahine, nuk ndjell urrejtje, nuk servir pornografi dhe programe ilegale nga faqia juaj. Sherbimet tona u sherbejne vetem vizitoreve shqiptare.
  2. Nuk mund te merrni kredi per sherbimet qe do te perdorni. Ju mund ti perdorni sherbimet pa problem, por nuk mund te cilsoni sherbimet si tuajat, pasi ato nuk i perkasin vetem nje faqeje por jane produkt bashkepunimi.

4.www.merbraha.com nuk eshte nje komunitet fitim-prures dhe gjithcka dergohet dhe publikohet falas.

  1. Kam nje pyetje, ku mund ta bej ?

Pyetjen mund ta beni si koment ne funde te artikullit, ose mund ta nisni me email ne adresen admin@merbraha.com per nje pergjigje me te shpejte.

Perzemersisht,
Stafi i www.merbraha.com

error

Nese e pelqyet ket artikull? Ju lutemi përhapni fjalën :)

Follow by Email
YouTube
YouTube
Tiktok