Si ta ndizni dhe fikni PC-në

0

Për rezultatin më të mire, fik PC nga Windows dhe jo duke shtypur butonat në PC.
Butoni i ndezjes duhet të përdoret vetem per ndezjen e pc dhe jo fikjen vetëm ne rastë se pc është bllokuar dhe nuk fiket në windows atëherë mund të përdorni butonin e ndezjes edhe për ta fikur.
1) Mbyll ndonjë program të hapur . Për të mbyllur programet, klikoni X në këndin e sipërm në të djathtë të çdo dritare programi.
2) Kliko Start. 3) Kliko Turn Off Computer, në fund të menusë.
Kaq pc do te fiket.
Gjithashtu nese nuk deshironi qe pc të fiket atehere per te kursyer energji ju mund të 1) Fikni monitorin. Ose veni kompjuterin në standby ose hibernation. Kjo ju lejon që të kurseni energji dhe kur të ktheheni pc do te hapet më shpejte.

Meriman Braha ©www.merbraha.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Nese e pelqyet ket artikull? Ju lutemi përhapni fjalën :)

Follow by Email
YouTube
YouTube
Tiktok