Wireless

Telefonia mobile është çdo kund rreth nesh. A na pret diç e ngashme edhe në fushën e rrjetave kompjuterike? Komunikimi...

Peer-to-Peer

Peer-to-Peer është një model tranferimi nga një kompjuter në një tjetër i të dhënash midis dy ose më përdoruesve të...

Google

Internet koroprata Google.com u themelua në vitin 1998 nga Larry Page dhe Sergey Brin të cilët zhvilluan pjesën programore të...

Protokolli TCP/IP

Për bartjen e të dhënave digjitale në çdo rrjeti të ndërtuar së paku nga dy kompjuter dhe një lidhje transmetuese...

Si u kriua interneti

Zanafilla e idesë për ndërtimin e rrjetit, që për ne është i njohur me emrin "internet" rrjedhë nga koha e...

error

Nese e pelqyet ket artikull? Ju lutemi përhapni fjalën :)

Follow by Email
YouTube
YouTube