14/04/2024

Çfarë është dhe si përdoret Tasjera

0

Pajisja e parë që shikojmë për të futur informacion është tastiera. Fotoja në të majtë munde të e jetë e ndryshme nga ojo qe ju keni sepse ka disa lloje tasjerash dhe shumë kompani prodhojne modele të ndryshme por concepti është i njëjtë tasiera përdoret për të futur informacion në compjutër. Në foto tregohen çelësat dhe funksione të ndryshme. Çdo çelës ka funksionin e tij por jane të dallueshme sepse mbi ta kane te shkruar se çfarë funksioni duhe të kryejnë. Është e mjaftueshme te shikoni me kujdes dhe të provoni duke shtypur butonin që dëshironi të dini çfarë funksioni kryen!

Meriman Braha ©www.merbraha.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Nese e pelqyet ket artikull? Ju lutemi përhapni fjalën :)

Follow by Email
YouTube
YouTube
Tiktok