13/06/2024

Kur kërcënoheni me vdekje, veproni sipas refleksit mbrojtës

0

Nga Aurel Dasareti, USA, ekspert i shkencave ushtarake-psikologjike

Shqipëria është në fazat e fundit të shpopullimit dhe shpërbërjes së saj përfundimtare. Do të zhdukemi si Vend dhe Komb. Patriotët e vërtetë duhet të heqin qafe sa më parë plehrat e regjimit kriminal antishqiptar. Mos lejoni që njerëzit ose ngjarjet t’ju heqin guximin. Mos qëndroni ulur brenda kur çdo shpresë është zhdukur. Me të keqen, e keqja duhet dëbuar.

***

Shqiptari tru-shpëlarë u ngrit më tej, më tej! Në dehjen e vetë-shkatërrimit, të rrëmbyer nga ideja vetëvrasëse! Të besosh se do të jetosh ndonjëherë normalisht nën sundimin e tiranëve mercenarë dhe qenve të tyre, është të pranosh iluzione.

Shqiptarët nuk jetojnë, ata vetëm ekzistojnë

Bëhu pak i çmendur

ndërsa përpiqesh,

sepse të gjithë vdesin,

por jo të gjithë jetojnë!

Sipas të dhënave të padiskutueshme, Shqipëria brenda 10 viteve do të shpopullohet tërësisht nga shqiptarët. Do të shpërbëhet. Dhe, do të mbushet me afrikano-aziatikë që do të trashëgojnë atdheun tonë. Ndërkaq, djalli që luan me zjarrin i cili ka kapur të gjitha pushtetet e vendit edhe pse gjenetikisht nuk është shqiptar, është vegla e armiqve të jashtëm dhe zbaton urdhrat e tyre: Shqiptarët të zhduken nga rruzulli tokësor, të mos ekzistojnë.

Pse e bënë këtë? Sepse ai nuk ka frikë nga burrat shqiptarë që i konsideron burra të tredhur.

Insektet e vogla priren të na shqetësojnë kur i lëmë të sundojnë mbi ne – sapo vihemi në lëvizje, ato zhduken si një krimb.

Ai i cili tashmë ka qenë në vijën e parë të frontit dhe ka shërbyer në mbrojtje, i vlerëson pakufishëm martirët tanë që gjatë historisë, me derdhjen e gjakut të tyre, deri në frymën e fundit kanë mbrojtur atdheun nga vrasësit dhe barbarët monstruoz.

Kriminelë! E keni mbushur kupën. Kini kujdes për ata që thjesht duan të jetojnë jetën e tyre në vendin e tyre, në paqe. Ata nuk i shmangen asnjë mjeti.

Një njeri i lig (si tualeti i stërzgjatur) i cili ndihej krenar që ishte një mëkatar i madh, u ngjit në portat e Parajsës dhe u frikësua nga më e keqja. Por kur Perëndia shkroi në procesverbal se ishte një “mëkatar mesatar”, ai u zemërua aq shumë sa që shkeli me aq tërbim në dyshemenë e parajsës dhe ra poshtë në ferr.

O shqiptar! I gjithë njeriu është një seri për ty që kërkon rritje të brendshme dhe je i interesuar për ndërveprimin midis shpirtit, trupit dhe mendjes.  A mund të bësh ndryshime dramatike në mënyrën se si jeton? A është e mundur të ndryshosh mendimet dhe sjelljet që i sheh se të kundërshtojnë, por që megjithatë kanë qenë shoqëruesit tuaj për aq kohë sa të kujtohet? A është vërtet e mundur të bësh një kthesë të plotë dhe të ri-programosh veten tënde kur nuk ke treguar kurrë ndonjë mënyrë tjetër të menduari dhe të vepruari? A është e mundur të bëhesh një version krejt i ri i vetes?

Padroni mbikëqyr, sundon, shfrytëzon, keqtrajton dhe shet e blenë skllavin, në kuptimin që teknikat ndëshkuese dhe shfrytëzuese të përdorura nga padroni, janë zgjedhur në varësi të sjelljes së skllavit që i nënshtrohet atij.

Sa e çuditshme është të qëndrosh dhe të ngrish në vetminë e dritës së hënës një mbrëmje dhe të ndjesh të ftohtin nga drita e vdekur dhe gjithsesi të jesh gjallë!

Nëse nuk veproni urgjentisht do të pendoheni tmerrësisht dhe trashëgimia vetme që do t’u lini pasardhësve tuaj do të jetë kjo letër:

Në gurin tim të varrit duhet të shkruhet:

“Ai ia doli!”

https://www.youtube.com/watch?v=8Zrhw1x5oxU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Nese e pelqyet ket artikull? Ju lutemi përhapni fjalën :)

Follow by Email
YouTube
YouTube
Tiktok