13/07/2024

Si to botoni nje artikull vete tek www.merbraha.com

0

Per te botuar nje artikull qe keni dhe deshironi ta publikoni ne faqen tone vete, ju duhe te ndiqni kete proqedure te vogel.

1) Ju duehet te regjistroheni dhe te beheni antare tek www.merbraha.com

merbraha

Per tu regjistruar klikoni ne linkun siper ne fillim te faqes me emrin regjister siq e shikoni ne fuguren e meposhtme.

merbraha

 

Ne formen e meposhtme veni detajet tuaja nevoiten per antarezimin tuaj ne faqen tone. Dhe ne fund klikoni dergo ose (Submit) . Pas keti klikimi nje email do te dergohet ne adresen tuaj te emailit, ju duhet te hapni emailin tuaj dhe te shikoni emailin qe kemi derguar per ju, aty duhet te jete linku i cili ju duhet te klikoni per te vertetuar se adresa juaj e emilit eshte e vertete dhe ju jeni personi qe e kontrolloni kjo eshte per arsye sigurie.

merbraha

Pasi te klikoni ne kete link kjo do te thote se tashme ju jeni antarezuar tek www.merbraha.com dhe ju mundeni te shkoni tek faqja dhe te aktivizoheni. Ju lutem vendosni emrin dhe fjalekalimin ne kete form dhe klikoni hyr ose (Log in) per tu aktivizuar. Shikoni figuren e meposhtme.

merbraha

Pas aktivizimit te www.merbraha.com ju keni ca me shume te drejta se nje vizitore i zakonshem dhe ktu vime tek arsyea e ketije artikulli dome thene ju munde te botoni atikujte tuaj vete tek merbraha. Ne fuguren e meposhtme jane dy vendet qe ju duhet te klikoni per te shkuar ne faqen e botimit te artikujve 1) ne barnerin Botoni shkrimet tel merbraha dhe 2) ne funde ta faqes ne linkun botoni shkrimet tuaja.

merbraha

Pasi te klikoni ne njeren nga kta dy opsione siq i shikoni ne fuguren e mesiperme do te hapet faqja e cila ju lejon ju te botoni shkrimet tuaja vete.

Ju lutem shikoni figuren e meposhtme se si te veproni.

  • 1) Vendosni Titullin e shkrimit
  • 2) Vendosni pak detaje rreth shkrimit ose lereni bosh
  • 3) Vendosni foton qe deshironi te botohet me shkrimin,nese keni me shume se nje photo Ju lutem dergoni fotot tek emailimario@merbraha.comosemario__b@hotmail.com Me titullin e shkrimit dhe renditjen e fotove nese deshironi qe ato to shfaqen ne menyren qe deshironi.
  • 4)Shkruani diqka per foton pershembull Emrin,Mbiemrin etj.
  • 5)Vendosni shkrimin e plote.
  • 6)Klikoni ne dergo nje here, Ju lutem keni Kujdes pas klikimit ju duhet te mbyllni driteren dhe te vashdoni procesin e botimit dhe nje here per nje artikull tjeter ose ndryshoni qdo gje shembull Titull,foto,shkrim, dhe kliko ne dergo perseri Kjo gje dergon artikullin tjeter.
  • 7)Shkrimi eshte botuar por nuk shfaqet menjehere ju mos u merzisni nje nga administratoret e faqes ton e eshte duke kontrolluar shkrimin dhe do te botohet sa me shpejte ju lutem keni durim nga nje here ndodh qe ky procese zgjate deri ne 3 dite. Por shumicen e rasteve artikulli duhete te shfaqet diten tjeter.

merbraha

Shpresoje qe ky artikull te ju ndimoje nje qike per ata qe kane pake probleme me ket, por ju lutem gjithmone nese nuk deshironi te ndiqni kete menyre ju munde dergoni shkrimet dhe matrialet tuaja tek emaili mario@merbraha.com ose mario__b@hotmail.com ose nepermjete formes Kontakt ne faqen tone. www.merbraha.com eshte gjithmone e gatshme te degjoje mendimet,sugjerimet,kerkesat,ankesat,idete qofshine ata te vogla a po te medha keshtu qe ju lutem mos hesitoni te na kontaktoni qofte ajo per nje pershendetje apo per bisnes nuk ka rendesi.

Shkruar nga Meriman Braha

                                                                             @www.merbraha.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Nese e pelqyet ket artikull? Ju lutemi përhapni fjalën :)

Follow by Email
YouTube
YouTube
Tiktok