18/05/2024

Botoni shkrimet tuaja tek merbraha.com

0

Si faqe serioze, merbraha.com ka nevojë për shkrime cilësore nga lexues si ti. Në këtë version  të faqes kemi ndërtuar një sistem të fuqishëm për menaxhimin, redaktimin, dhe publikimin e postimeve të artikujve nga anëtarët e komunitetit. 

Tek merbraha, çdo anëtar mund të postoje artikuj, pyetje (për seksionin e pyetjeve) dhe tema për diskutim. Artikujt që shtohen në faqe duhet të shikohen nga një administrator, para se të publikohen. Pyetjet dhe postimet tek merbraha do të publikohen automatikisht (pa nevojë për mbikqyrjen e administratorëve).

Pse të shkruani tek merbraha.com?

merbraha.com është një nga vendet më të mira ku ju mund të provoni penën tuaj në Internet. Ja disa arsye pse ia vlen të shkruani këtu:

  • Të dërgosh një artikull është fare e lehtë. Ti, që tani, mund të shkruash një artikull për publikim (shiko më poshtë për llojet e artikujve që favorizojmë për publikim).Regjistrohuf alas në faqe (kërkon vetëm 2 minuta) dhe fillo të shkruash artikullin menjëherë. Pas regjistrimit do ju vije nje email ne emailin qe registroheni per te aktivizuar antarezimin, Pasi keni aktivizuar antarezimin nga emaili juaj do ktheheni tek merbraha.com dhe do të identifikohenin ë faqe, e më pas do të shikoni një link ne fund te faqes ose anash ne anen e djathte te faqes si logo“Botoni shkrimet tuaja”.
  • Nese deshironi te Botoni shkrimet tuaja si Editor ne faqen tone atehere:Pas regjistrimit ju nevoitet te beni dy veprime te vogla 
  • 1) Dergoni nje email tek administratori i faqes me kerkesen per te bere editore ne faqen tone Contact oseadmin@merbraha.com2) Pasi administratori ben antaresimin tuaj si Editor Atehere you duhet te shkoni ne adresenwww.merbraha.com/admin indentifikoheni dhe aty do keni control panelin tuaj dhe do keni mundesine te botoni shkrimet vete live ne faqe gjithashtu mundesine ti ndryshoni ti heqni, dhe shume mundesi te tjera te cilat nuk do keni mundesine nga antarezimi i thjeshte.
  • Në ndryshim nga forumet, Merbraha kujdeset për artikujt tuaj. Dmth, ekipi ynë i redaktorëve vullnetarë dhe jo vullnetere do të bëjë çmos që të pastrojë artikujt tuaj nga gabimet gjuhësore/ortografike, të ilustrojë mendimet/argumentet tuaja me imazhe si dhe të paraqesë artikullin tuaj në faqe në një mënyrë sa më të lexueshme.
  • Artikujt e publikuar tek merbraha përmblidhen në faqen tënde personale nese deshiron ose ne kdegorine qe deshiron nese kjo nuk percaktohet nga ju atehere administratori seleksionon ket per ju. Kjo është më e pakta që mund të bëjmë për të të falënderuar për kontributin. Shpresojmë që kjo mundësi t’ju ndihmojë edhe juve të krijoni një arkivë të shkrimeve tuaja.
  • Artikujt tuaj ‘kapen’ nga Google = lexueshmëria e tyre do të jetë e lartë. Artikujt tek merbraha janë të lidhur me motorët e kërkimit, që do të thotë se shkrimet tuaja këtu do të lexohen nga një audience, edhe më e madhe se merbraha.com+, që është e interesuar në ato që shkruani ju.
  • Komuniteti i merbraha.com është i gjerë (por edhe pak i ashpër). Shkrimi juaj do të lexohet nga një numër i madh shqiptarësh, brenda dhe jashtë Shqipërisë, dhe nuk do te mungojë feedback-u për idetë e tua. (Në thjetor 2008, Merbraha kishte 2400 vizitorë unikë të përditshëm.)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Nese e pelqyet ket artikull? Ju lutemi përhapni fjalën :)

Follow by Email
YouTube
YouTube
Tiktok