Hello Guest

Nese Msn nuk punon mikrofoni ose kamera

  • 0 Replies
  • 1651 Views
Nese Msn nuk punon mikrofoni ose kamera
« on: November 23, 2007, 07:38:30 PM »
ne cofte se ne msn nuk punon mikorofoni ose kamera
1 hapeni msn klkoni qe te beni faqen te madhe
2 klikoni tools
3 vidio and audio setings
4 next
dhe pastaj vazhdo kontrollimin deri ne fund pas si te besh kete fike kompjuterin dhe pastaj ndize tashi duhet te punoje.