Author Topic: Nese Msn nuk punon mikrofoni ose kamera  (Read 2909 times)

nikola

  • Newbie
  • *
  • Posts: 42
    • View Profile
Nese Msn nuk punon mikrofoni ose kamera
« on: November 23, 2007, 07:38:30 pm »
ne cofte se ne msn nuk punon mikorofoni ose kamera
1 hapeni msn klkoni qe te beni faqen te madhe
2 klikoni tools
3 vidio and audio setings
4 next
dhe pastaj vazhdo kontrollimin deri ne fund pas si te besh kete fike kompjuterin dhe pastaj ndize tashi duhet te punoje.

Merbraha Forum

Nese Msn nuk punon mikrofoni ose kamera
« on: November 23, 2007, 07:38:30 pm »