Merbraha Forum

Informatika, Kompjuteri, Interneti. => Cfare dini per SKYPE dhe MSN? => Topic started by: nikola on November 23, 2007, 07:38:30 pm

Title: Nese Msn nuk punon mikrofoni ose kamera
Post by: nikola on November 23, 2007, 07:38:30 pm
ne cofte se ne msn nuk punon mikorofoni ose kamera
1 hapeni msn klkoni qe te beni faqen te madhe
2 klikoni tools
3 vidio and audio setings
4 next
dhe pastaj vazhdo kontrollimin deri ne fund pas si te besh kete fike kompjuterin dhe pastaj ndize tashi duhet te punoje.