Author Topic: Nese Msn nuk punon mikrofoni ose kamera  (Read 1689 times)

nikola

  • Newbie
  • *
  • Posts: 42
    • View Profile
Nese Msn nuk punon mikrofoni ose kamera
« on: November 23, 2007, 07:38:30 PM »
ne cofte se ne msn nuk punon mikorofoni ose kamera
1 hapeni msn klkoni qe te beni faqen te madhe
2 klikoni tools
3 vidio and audio setings
4 next
dhe pastaj vazhdo kontrollimin deri ne fund pas si te besh kete fike kompjuterin dhe pastaj ndize tashi duhet te punoje.