Hello Guest

Voice over Internet Protocol

  • 0 Replies
  • 1249 Views
Voice over Internet Protocol
« on: November 23, 2007, 07:34:42 PM »
Voice over Internet Protocol Eshte software qe perdoren ne internet per te bere telefonate qe kushtojne me lire se sa telefonatat e zakonshme qe beme neper mjet telefonave celulare ose ata shtepiak Voice over Internet Protocol eshte bere shume popullore kohet e fundit dhe po zhvillohet shume kta vitet e fundit.