Author Topic: Voice over Internet Protocol  (Read 1285 times)

nikola

  • Newbie
  • *
  • Posts: 42
    • View Profile
Voice over Internet Protocol
« on: November 23, 2007, 07:34:42 PM »
Voice over Internet Protocol Eshte software qe perdoren ne internet per te bere telefonate qe kushtojne me lire se sa telefonatat e zakonshme qe beme neper mjet telefonave celulare ose ata shtepiak Voice over Internet Protocol eshte bere shume popullore kohet e fundit dhe po zhvillohet shume kta vitet e fundit.