Hello Guest

Me se fundi erdhi i shumprituri (I phone) ipod,celulare dhe internet.

  • 0 Replies
  • 1280 Views
Me se fundi erdhi i shumprituri (I phone) ipod,celulare dhe internet  ne treg sot ne UK
£269 me taxa dhe posta. Vetem ne O2 network.
minimum kontrate 18 muaj pagesa mujore me terifat e O2 network.
iphone ka kater produkte shume te advancuara 1 ka monitore te gjere 2 ka ipod the butoanat e kontrollit per te si the internet komunikacion device me softwaren me te advacuar sot per sot per celulare ju munde te shikoni emailin,shikoni harten, the munde te kerkoni ne google per gjithqka qe deshironi te gjtha kto ne nje celulare te vogel dhe shume te lehte.
4 the ghithashtu iphone perdoret me gishte nga monitori dhe jo me butona.Iphone ka publikuar kete sofware qe nuk eshte pare me pare ne telefona te tjere the tregon the nje here kualitetin e produkteve te apple mac qe vazhdon te na surprizoje me produkte te pa para.
Te shikoni life vidio of iphone ju lutem klikoni ketu http://www.apple.com/iphone/