Author Topic: Windows 7 Sot Zyrtarisht Released  (Read 1828 times)

merbraha

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 42
    • View Profile
    • Email
Windows 7 Sot Zyrtarisht Released
« on: October 26, 2009, 04:04:27 am »
Ishte nje dite e rendesishme: midis te gjitha lajmet rreth prishjes se Microsoft nenshkrimi i nje marreveshje me Facebook dhe Twitter per te vene kerkimin ne faqen e tyre, Google ben te njejten gje me Twitter dhe me pas shpalljen e kerkimit sociale, lehte mund te harrojme se sot eshte dita qe Vista zevendesohet me dicka me te mire : Windows 7.

Sic kemi shkruajtur me pare, interesi per OS te ri nga Microsoft ka qene i madh, duke e bere Windows 7gjene me te madhe ne historine e Amazon ne Mbreterine e Bashkuar dhe nje teme te vazhdueshme trending ne Twitter. Reagime nga perdoruesit dhe shqyrtimit kane qene kryesisht pozitive, por pas te gjithave pse-duhet-nderroje WinXP ose Vista, fakti qe njerezit nuk mund te presin me qe te marrin ne duart e tyre Windows 7 eshte nuk eshte surprize.

Dhe, per pjesen me te madhe, eshte e vertete. Karakteristikat e sigurise, sic jane UAC jane rregulluar ne Windows 7 (ju tani mund rregulloni nivelin shume lehte), sistemin ndihet i shpejte dhe me i pergjegjshme (edhe pse me te vertet? nuk eshte shume i shpejte kur ta  masesh ate (per shembull,  koha e hapjes ne te dy sistemeve eshte mjaft e njejte ne kompjuterin tim), por edhe secondat bejne differencen, dhe ka rendesi, te gjitha problemet e meparshme jane rregulluar. Me pak fjale, eshte pakete me mire se Vista dhe patjeter e mjaftueshme per te ndryshuar windosin 8 vjeqar Windows XP.

Ne se jeni te interesuar ndryshuar windows, cmimi esht? 319 $ per Windows 7 Ultimate, dhe 299 $ per versionin profesional ($ 219 dhe $ 199 per upgrade,).dhe nje upgrade nga Vista ose XP ju do e kushtoje 119 $.

 

Nga Meriman Braha                                                                                        @www.merbraha.com
« Last Edit: October 26, 2009, 04:11:48 am by merbraha »

Merbraha Forum

Windows 7 Sot Zyrtarisht Released
« on: October 26, 2009, 04:04:27 am »