Author Topic: Fotografi te cmuara nga shkolla e mesme e juaj.  (Read 2614 times)

xeni

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Fotografi te cmuara nga shkolla e mesme e juaj.
« on: October 14, 2007, 02:53:51 pm »
Hi there !

Dua thjesht te hap kete teme per te terhequr vemendjen e te gjithe atyre qe akoma kane ne shtepi fotografi te cmuara te viteve te shkolles se mesme dhe te gjimazit ne te cilin kane qene.

Nuk do te ishte me interes qe te ndanit me te tjeret ato kohe te arta te gjimnazit tuaj..?

take care xeni

Merbraha Forum

Fotografi te cmuara nga shkolla e mesme e juaj.
« on: October 14, 2007, 02:53:51 pm »