Hello Guest

Te telefonosh nga interneti ne shqiperi

  • 0 Replies
  • 1436 Views
Te telefonosh nga interneti ne shqiperi
« on: August 08, 2007, 03:37:33 AM »
Pershendetje te gjitheve
Do te doja me kete teme te re qe po nis,tju sugjeroja te gjithve juve bashkatdhetareve te mi dhe njekohesisht bashkeforumasve te komuniteti shqiptare qe jeni te interesuar te telefononi ne atdhe me ane te internetit disa programe qe te lejojne te telefonosh nga compiuteri tek telefonat fiks dhe mobil ne shqiperi dhe kudo ne bote me cmime mjaft te lira per shqiperine dhe ne shume raste gratis ne shume vende te botes.
Emrat e programeve jane keto:
http://www.voipcheap.co.uk/en/index.html
http://www.voipstunt.com/en/index.html
http://www.voipdiscount.com/en/index.html
http://www.voipbuster.com/en/index.html
Nese ju itereson shikojini dhe nese hasni veshtiresi ose jeni te sodisfuar me shkruani.
Ah edhe dicka tjeter ;
Qe ti perdorni keto programe duhet te keni mikrofon,cufje dhe artopolante te istalluar tek kompiuteri juaj dhe mbi te gjitha te keni lidhje me internetin nepermjet linjave te shpejta DSL
jU UROJ TE GJITHVE SHENDET