Author Topic: Biznesi...  (Read 2340 times)

luljeta

  • Newbie
  • *
  • Posts: 25
    • View Profile
Biznesi...
« on: July 31, 2007, 04:24:50 pm »
Jma shume kurioze deri ku ka arritur fuqia e bizneseve te mesme dhe te vogla ne shqiperi? E beje kete pyetje sepse gjithmone degjoje qe persona te ndryshem shperngulen ne shqiperia me deshiren qe ta zgjerojne aktivitetin e tyre.

Po ne shqiperi valle? A ka akoma biznesmen te tille qe mendojne te zgjerohen brenda shqiperise?

Me duket ndonjehere shume shqetesuese qe sa here dicka merr nje zhvillim menjehere thithet nga shqiperia.

Merbraha Forum

Biznesi...
« on: July 31, 2007, 04:24:50 pm »