Author Topic: JEPNI MENDIMIN TUAJ  (Read 2492 times)

edmiri

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
    • Email
JEPNI MENDIMIN TUAJ
« on: July 31, 2007, 04:05:53 pm »
TEMA E GREQISE ESHTE GJITHMONE E NDJESHME PER SHQIPTARET .THJESHT PO LEXOJA CA ARTIKUJ  PER KETE GJO DHE VENDOSA TE MERRJA DHE MENDIMIN TUAJ KTU NE MERBRAHA.COM  C'MENDIM KANI PER GREQINE. KJO TEME ME TE VERTETE ESHTE E NDJESHME PER SHQIPTARET:

Merbraha Forum

JEPNI MENDIMIN TUAJ
« on: July 31, 2007, 04:05:53 pm »