Hello Guest

24 janari, Lindja dhe Vdekja e Ismail Qemalit

  • 0 Replies
  • 294 Views
24 janari, Lindja dhe Vdekja e Ismail Qemalit
« on: January 25, 2011, 11:54:54 AM »
Ismail Qemali u lind ne Vlorë më 24 janar të vitit 1844 dhe vdiq në Itali nga një atentat me helm më 24 janar te vitit 1919. Si do të reflektonit mbi veprën shtetformuese të Ismail Qemalit në kontekstin e 24 janarit 2011?