Author Topic: barsalete  (Read 1602 times)

Tina

  • Newbie
  • *
  • Posts: 47
    • View Profile
barsalete
« on: September 25, 2010, 04:56:24 pm »
Ishin nje plak dhe nje plak? kishin nje motel. nje dit tjeter erdhi nje cift dhe kerkoi nje dhome. u meron
vesh per cmim dhe shkuan per te pushuar, pasi iku cifti shkuan plaku
dhe plaka me fshi dhomen, dhe plaka e gjeti nje kondom dhe i tha plakut "
o plak edhe na kemi bere seks tere jete por LEKURA kurr nuk na eshte
heq.

Merbraha Forum

barsalete
« on: September 25, 2010, 04:56:24 pm »