Author Topic: Kjo Bingo E Mallkuar  (Read 1463 times)

Tina

  • Newbie
  • *
  • Posts: 47
    • View Profile
Kjo Bingo E Mallkuar
« on: December 14, 2009, 04:08:17 pm »


Nga mengjesi, deri ne mbremje
Ne bingo ne qendrojme
Me seri i blejme biletat
Por vetem humbasim dhe s'fitojme.

Ah kjo bingo e mallkuar
Mikrob na eshte bere
Asnjehere skemi fituar
Por prape, nuk e leme.

Edhe naten ne gjume
Me ze te larte bertasim
Trembim femijet dhe grun
Bingo, kur therrasim.

Ketu nuk je ne Bingo
Por ne krevat
Thone grate e merzitura
Dhe te mbushura me inat.

Neper bingo e lojra fati
I lame te gjitha parate
Nje nga nje kane filluar
Te na ndajne dhe grate


Merbraha Forum

Kjo Bingo E Mallkuar
« on: December 14, 2009, 04:08:17 pm »