Author Topic: Ah ky minifundi  (Read 1453 times)

Tina

  • Newbie
  • *
  • Posts: 47
    • View Profile
Ah ky minifundi
« on: December 14, 2009, 03:25:23 pm »
Duke u tundur rruges
pran meje kalon
me bisht te syrit sheh
dhe rrugen vazhdon.

Ah... ky minifundi
qe s'te le rehat
njeher ulet poshte
njeher ngrihet lart.

Mos u hiq ashtu
te njoh qe me par
Te njeh e gjith lagja
ty moj vajze e "mbar".
__________________

Merbraha Forum

Ah ky minifundi
« on: December 14, 2009, 03:25:23 pm »