Author Topic: Xhaja.  (Read 1577 times)

Tina

  • Newbie
  • *
  • Posts: 47
    • View Profile
Xhaja.
« on: October 28, 2009, 03:45:48 pm »
Na ishte nje xhaje dhe ishte 50-vjec i pa martuar. Kur vendosi te martohej djemt e lagjes filluan te talleshin. MORI XHAKUA NUSE TE RE ,EM PER VETE EM PER NE. Dhe xhaja u kthehet dhe u thot. BAN VAKI SESHT CUDI,QE JU TE GJITH TE JENI FEMIJT E MI.


Merbraha Forum

Xhaja.
« on: October 28, 2009, 03:45:48 pm »