Author Topic: Vlonjati dhe Lushnjari  (Read 1575 times)

Tina

  • Newbie
  • *
  • Posts: 47
    • View Profile
Vlonjati dhe Lushnjari
« on: October 28, 2009, 03:42:17 pm »

Dy shofere ne shqiperi,
njeri me targen e VL dhe tjetri te LU
ky i lushnjes kishte parkuar keq,dhe nga mbrapa ishte ky i vlores qe i binte burise,
per te liruar rrugen..
po he dhe ti i thote ky i vlores,si se hap rrugen,
ke dhe targen LU-liro udhen..
po dhe une i thote lushnjari pashe targen VL,thashe vari lesht..


Merbraha Forum

Vlonjati dhe Lushnjari
« on: October 28, 2009, 03:42:17 pm »