Author Topic: Cifti.  (Read 1459 times)

Tina

  • Newbie
  • *
  • Posts: 47
    • View Profile
Cifti.
« on: October 28, 2009, 03:32:55 pm »
Nj? ?ift po b?nin seks. Ne mes te aktit ajo i thot?:
-Leshoi bubullimat.
Ai i bie me k?mb? dollapit.
-Leshoi vetetimat.
Ai ndes dhe fik cakmakun.
-Lere shiun te bjere.
Ai derdh nj? gote uj? mbi te.
Ajo:
-Un? po iki, eja dhe ti...
Ai:
Ku ne te sateme do vesh me gjith? k?t? mot te keq?
 
 
 

Merbraha Forum

Cifti.
« on: October 28, 2009, 03:32:55 pm »