Author Topic: Vajza nudo  (Read 2510 times)

Tina

  • Newbie
  • *
  • Posts: 47
    • View Profile
Vajza nudo
« on: October 28, 2009, 03:27:16 pm »
Nj? vajz? e re hyn ne nj? lokal komplet nudo. Afrohet para banakut dhe porosit nj? birre. Kamarieri mbet pa levizur duke e pare..
-Cke ja b?n vajza, - s'ke pare ndonjeher vajz? nudo?
- jo jo - ja b?n kamarieri , - vajza nudo kam pare..
- po at?her? pse me shikon? - ja b?n vajza.
-Eh po shikoj se nga do ti nxjerresh leket p?r te me paguar birren.

Merbraha Forum

Vajza nudo
« on: October 28, 2009, 03:27:16 pm »