Author Topic: Fjalet e Urta  (Read 1685 times)

luljeta

  • Newbie
  • *
  • Posts: 25
    • View Profile
Fjalet e Urta
« on: July 31, 2007, 01:49:07 PM »
Ato cka di nje njeri ne krahasim me ato cka nuk di , jane kurregje.

Fjalet e keqedashesit jane si qymyri,qe edhe po s te dogjen , te nxijne.

Gabimet qe harrohen,perseriten.

Pema me e embel eshte ajo qe vjel me duart e tua.

Peri i ngaterruar nuk zgjidhet me ngut.

Per te qene i lumtur nuk duhet vetem te dish, por edhe te duash.

Njeri i zoti nuk eshte ai qe s ka te meta,po ai qe i pranon te metat e tij.

Njeriu qe te behet edhe me i zoti nuk duhet te harroje edhe ato qe ka mesuar.

Nje pune e bukur eshte me e dobishme se njemije fjale te bukura.

Nese rrezikon mund te humbasesh, nese nuk rrezikon ke humbur gjithesesi.Anthony D'Angelo

Ne qofte se jeta nuk te ofron nje loje qe ja vlen ta lush, atehre krijo vete nje te tille. Anthony D'Angelo

Nese thua ate c ka deshiron duhet te degjosh dhe ate cka nuk deshiron.Hegeni