Author Topic: google search engine per faqen tuaj  (Read 1080 times)

indriti

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
    • Email
google search engine per faqen tuaj
« on: November 10, 2008, 06:37:10 PM »
Eshte e gatshme vetem merreni codin dhe vendoseni ne faqen tuaj

<form action="http://www.google.com/cse" id="cse-search-box">
  <div>
    <input type="hidden" name="cx" value="013092666072375430494:7hz4vlxpphm" />
    <input type="hidden" name="ie" value="UTF-8" />
    <input type="text" name="q" size="31" />
    <input type="submit" name="sa" value="Search" />
  </div>
</form>
<script type="text/javascript" src="http://www.google.com/coop/cse/brand?form=cse-search-box&lang=en"></script>