Author Topic: TË DUA VETËM TY...  (Read 1595 times)

Tina

  • Newbie
  • *
  • Posts: 47
    • View Profile
TË DUA VETËM TY...
« on: April 17, 2008, 11:08:05 am »
Të pyes, ku po shkojmë,
më thua, s'e di,
më pyet, pse jetojmë,
përgjegjien nuk e di!

Të dua, të them ,
të dua, a e di,
të puthë në buzë,
më puthë dhe ti.

E pastaj, heshtje, qetësi,
dy zemra dëgjohen,
herë unë, herë ti,
të dua, dëgjohet përsëri...

Të pyes, pse jeton,
më thua për ty,
më pyet ç'farë do,
të them........ Të Dua vetëm ty...!!!!

____________________

Merbraha Forum

TË DUA VETËM TY...
« on: April 17, 2008, 11:08:05 am »