Author Topic: PERSHENDETJE  (Read 3003 times)

xheladin

 • Newbie
 • *
 • Posts: 2
  • View Profile
  • Email
PERSHENDETJE
« on: February 21, 2008, 06:37:20 am »
Quhem Xheladin Hamza, jetoj dhe punoj në Rahovec - Republika e Kosovës. Shkruaj poezi, kam botuar një libër me titull PSE TRËNDAFILAT ÇELIN dhe kam bërë përkthimin e një lutjeje të Hz. Alisë e që titullohet DUAJA E KUMEJLIT. Besoj se do të kalojmë çaste të mira në këtë forum.

Me respekt
xheladin hamza
« Last Edit: August 03, 2008, 04:47:47 am by merbraha »

valbona

 • Newbie
 • *
 • Posts: 39
  • View Profile
Re: PERSHENDETJE
« Reply #1 on: February 21, 2008, 02:13:16 pm »
Sigurishte xhelo pershendetje dhe mire se erdhe.
« Last Edit: August 03, 2008, 04:48:13 am by merbraha »

Tina

 • Newbie
 • *
 • Posts: 47
  • View Profile
Re: PERSHENDETJE
« Reply #2 on: March 31, 2008, 10:31:49 am »
Patjeter qe do kaloni. Dhe mire se na erdhe.
« Last Edit: August 03, 2008, 04:48:29 am by merbraha »

pote-pres

 • Guest
Re: PERSHENDETJE
« Reply #3 on: October 22, 2008, 04:38:56 pm »
tung jam besi nga prishtina  jam ne fakulltet  jam 27 vjeqar .une u rgjistrova dhe ju falenderojm  per mirpritje .dhe deshiroj te knaqemi me kete forum. 

Tina

 • Newbie
 • *
 • Posts: 47
  • View Profile
Re: PERSHENDETJE
« Reply #4 on: November 08, 2008, 04:36:21 am »
Persh Besi!
Dhe na behet qejfi te kemi midis nesh. Te sigur se do jesh shume i kenaqur ne kete forum.
Edhe 1here mire se erdhe midis nesh!

Merbraha Forum

Re: PERSHENDETJE
« Reply #4 on: November 08, 2008, 04:36:21 am »