Author Topic: Avg fiton Award tek TechWorld awards  (Read 517 times)

merbraha

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 41
    • View Profile
    • Email
Avg fiton Award tek TechWorld awards
« on: January 07, 2008, 05:34:26 PM »
Avg fiton Award tek TechWorld awards si antivirusi me i mire per 2007 ne TechWorld awards. TechWorld eshte eshte nje shoqte shume e madhe  independente lajmesh qe publikon artikuj per IT dhe informatike.Award eshte marre te merkuren me 27-06-07 ne gibson hall ne Londer. Kjo eshte nj award nga standartet me te larta te arritura deri tani nga cdo IT kompani.

dhe eshte shume i mire dhe eshte e mundesuar per  download ketu:

http://free.grisoft.com/