Author Topic: Dy mamate  (Read 1610 times)

Tina

  • Newbie
  • *
  • Posts: 47
    • View Profile
Dy mamate
« on: December 19, 2009, 09:46:12 am »
Dy mama po mburrnin gocat e tyre.
Vajza ime eshte duke punuar ne Itali dhe eshte shume mire me pune,
filloi njera. - Madje ka menduar edhe per ne. Bleu makine per vete, na bleu edhe ne.
Bleu shtepi per vete na bleu edhe ne. Po goca jote? Me se merret tani?
Pergjigjet tjetra: - Edhe ajo e imja prostitute eshte.

Merbraha Forum

Dy mamate
« on: December 19, 2009, 09:46:12 am »