Author Topic: Dergoni nje email per aprovimin e antarezimit tuaj.  (Read 2554 times)

merbraha

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 42
    • View Profile
    • Email
Dergoni nje email per aprovimin e antarezimit tuaj.
« on: July 07, 2009, 04:50:19 am »
Per arsye sigurie kemi bere qe pas regjistrimit ne forumin tone administratori duhet te aprovoje antarezimin.

Gjithashtu kohet e fundit postimet e shumta dhe te pa deshirushme na bejne qe aprovimet ne kete forum te behen vetem per shtetasit shqiptare nese emri juaj eshte i huaj ose ka kohe qe jeni regjistruar the aprovimi juaj nuk eshte bere akoma ju lutem kontaktoni https://www.merbraha.com/?page_id=7600 neve menjehere qe tju aktivizojme antarezimin tuaj.

Mose harroni te dergoni user name dhe email qe ne tju gjejme ne detabasen tone.

Faleminderit per mirekuptimin


Nderime
Adminstaratori i merbraha.com.
« Last Edit: July 27, 2019, 07:56:21 am by merbraha »

Merbraha Forum

Dergoni nje email per aprovimin e antarezimit tuaj.
« on: July 07, 2009, 04:50:19 am »