Author Topic: Ku dhe per cfare studioni  (Read 1641 times)

luljeta

  • Newbie
  • *
  • Posts: 25
    • View Profile
Ku dhe per cfare studioni
« on: July 31, 2007, 02:08:41 pm »
Pershendetje te gjithve
 Une studioje per per mjeksi ne londer and is cool cool?bye

Merbraha Forum

Ku dhe per cfare studioni
« on: July 31, 2007, 02:08:41 pm »