Author Topic: Ribashkimi I Trojeve Shqiptare-e Vetmja Alternative!, lexoni deklaratat e Mr. Ga  (Read 1905 times)

valbona

  • Newbie
  • *
  • Posts: 39
    • View Profile
DEKLARAT? E RRADH?S E Z?DH?N?SIT POLITIK T? FBKSH-S?:

MOS I VRISNI SHQIPTAR?T KOT...
-T? gjith? ata lider? t? partive politike (PPD, PDP dhe PDSH) q? krijuan FYROM, si dhe ata lider? politiko-ushtarak t? U?K-omb?tare, q? p?rmes luft?s s? armatosur njoh?n sovranitetin e pushtuesve dhe kolonizator?ve sllavo-maqedonas mbi trojet t? Kosov?s Jugore (Lugina e Vardarit), dhe m? pas p?rmes partis? (BDI), shum? r?nd? e denigruan ??shtjen shqiptare, nuk kan? as t? drejt?n m? minimale q? p?rs?ri ta vrasin popullin shqiptar p?r pushtet pa shtet, sepse k?t? rradh? FBKSH dhe t? gjitha strukturat e tij n? Zon?n Nr.3, nd?r t? cilat ?sht? edhe Divizioni TAHIR SINANI i AKSH-s?, do t? detyrohen q? t? nd?rmarrin t? gjitha masat e domosdoshme, t? denoncimit publik (me em?r dhe mbiem?r t? tyre dhe t? veglave t? tyre mercenare dhe mafioze, t? inkriminuara dhe t? lidhura me krimin e organizuar t? segmenteve antishqiptare sllavo-greke dhe aleateve t? tyre), me q?llimin e vet?m t? parandalimit t? luft?s v?llavras?se nd?rshqiptare, ku si gjithmon? edhe tani (po ta lejojm? q? t? ndodh) do t? vriten bijt? dhe bijat m? t? mira t? popullit shqiptar.
-Segmentet e tilla antishqiptare sllavo-greke, p?rmes bandave t? tyre mafioze e mercenare dhe t? inkriminuara shqipfol?se, nuk po l?jn? gur pa l?vizur dhe dit? e nat? po punojn? q? t? na djegin etapat e zgjidhjes s? drejt? dhe fatlume, ribashkimit komb?tar shqiptar n? nj? shtet me emrin SHQIP?RI, etapa k?ta shum? qart? t? sanksionuara n? Programin e Veprimit Taktik dhe Strategjik p?r Ribashkim Komb?tar t? FBKSH-AKSH-s?, program ky i miratuar nga Organi m? i lart? i Frontit p?r Bashkim Komb?tar Shqiptar (FBKSH), Kuvendi i Dyt? Komb?tar i FBKSH-s?, t? mbajtur n? Prizrenin Historik.
-Me k?t? rast, n? cil?sin? e Z?dh?n?sit Politik t? FBKSH-s? dhe si bir i trojeve shqiptare t? Uskan?s ILIRE(K?r?ov?s aktuale), te i gjith? populli shqiptar i k?saj krahine t? Shqip?ris? Etnike dhe te t? gjitha familjet e d?shmor?ve t? kombit, si mbi t? gjitha te luft?tar?t t? liris?, APELOJ q? t? mos bijm? pre dhe t? mos manipulohemi nga mafioz?t politik? t? cil?t p?r sa koh? ishin t? veshur me imunitetin e pushtetit sllavo-maqedonas, qoft? si deputete t? Sobranies s? Shkupit apo t? DBK-s? sllavo-maqedonase, jo vet?m se nuk iu interesonte ??shtja e pazgjidhur shqiptare n? IRJM, por p?rkundrazi n?n petkun e k?tij imuniteti dhe t? pushtetit sllavo-maqedonas u pasuruan dhe u inkriminuan si askush tjet?r gjat? historis? s? m?hershme antishqiptare t? titizmit jugosllav. Shqiptar?t k?t? rradh?, n?n udh?heqjen dhe drejtimin e FBKSH-AKSH-s?, n?se do t? detyrohen t? luftojn?, do t? luftojn? vet?m p?r ?lirimin e t? gjitha trojeve shqiptare, kudo ku buk?s i thot? buk? dhe ujit-uj?, dhe ribashkimin e tyre n? nj? shtet komb?tar, me emrin shum? t? bukur e kuptimplot? SHQIP?RI, dhe kurrsesi me nuk do t? tolerojn? q? gjaku dhe djersa e tyre t? derdhet p?r kot, p?r pushtet pa shtet, ku edhe arr?n e edhe qekanin e kan? pushtuesit e kolonizator?t sllavo-maqedonas, apo p?r t? ashtuquajturat ILIRIDA, q? ashtu si p?rpjekjet e kota e manipuante t? lidershipit t? Prishtin?s p?r gjoja Pavar?si t? Kosov?s, q? dol?n t? kota, t? d?mshme dhe antishqiptare, p?r ?ka shqiptar?t e Kosov?s tani po binden n? konstatimin ton?, se m? leht? Kosova ribashkohet me Shqip?rin? se sa t? b?het shtet i pavarur dhe sovran.

Z?dh?n?si Politik i FBKSH-s?,
Mr. Gafurr ADILI
Tiran?, 25.08.2007


FRONTI PËR BASHKIM KOMBËTAR SHQIPTAR - FBKSH ;
ZONA NR. 3 (KOSOVA LINDORE - LUGINA E VARDARIT) ;
PROT. NR. 0012 - 02 - 09 - 07 / AKT PUBLIK.

SQARIM
PAS RIARRESTIMIT TË XHEMAILI HYSENIT

1. Popullatës shqiptare të Zonës Nr.3 të FBKSH-së - Kosova Jugore (Lugina e Vardarit) ;
2. Bashkëluftëtarëve të Divizionit "TAHIR SINANI" të AKSH-së ;
3. Mjeteve të informimit.

GJITHMONË ARMIQTË DHE TRADHËTARËT DO TË DËSHTOJNË ME TURP !

Pas ngjarjeve në fshatin Llojan të Kumanovës ku edhe njëherë në mënyrë spektakulare dhe propagandistike "u promovua" forca e pushtetit sllavo-ortodoks të IRJM-së, kësaj rradhe me ndihmën e bashkëpunëtorit të tyre shqiptar, e pamë të rrugës të lëshojmë këtë sqarim për opinionin publik dhe bashkëkombasit tanë në Zonën Nr.3 të FBKSH-së, Kosova Jugore (Lugina e Vardarit-ILIRIDA) dhe mjetet e informimit si dhe të paralajmërojmë ngjarjet në vazhdim të cilat arritëm ti zbulojmë falë djelmoshave dhe vashave të Sigurimit Kombëtarë Shqiptarë (SKSH) të Frontit për Bashkim Kombetar Shqiptar (FBKSH), si më poshtë vijon:

Plani i tyre i parë :

- Arrestimi i të vetëshpallurit komandant "Xhejmi Shea" nga fshati Llojan i Kumanovës, nuk sihte asgjë tjetër vetëm një veprim tanimë i njohur për shqiptarët e kësaj ane të cilët as nuk i habiti e aq më pak i frigoi ata si dhe bashkefshatarët e tij, të cilët me vigjilencën e tyre nuk lejuan që të manipulohen nga ky tradhëtarë.
- Lëshimi i ti nga burgu i Idrizovës dhe moskthimi i ti në burg u bë me urdhër të segmenteve serbe në kuadër të sigurimit shtetëror sllavo-maqedonas të IRJM-së, me qëllim që atij t'i bashkangjiten patriotët e vërtetë shqiptarë, djemtë e vashat e AKSH-së dhe SKSH-së dhe të gjithë trimat të cilët janë në pritje të kushtrimit për luftë për çlirim dhe ribashkim kombëtar shqiptar, e që më pas me ndihmën e po këtij shpiuni, i cili në momentin kur do t'i tubonte të gjithë patriotët e vërtetë, të informonte shefat e ti të DBK-së dhe të gjithë të ziheshin të gjallë.
- Edhe njëherë FBKSH dhe AKSH treguan seriozitetin dhe profesionalizmin, jo vetëm duke mos iu bashkangjitur këtij tradhëtari, por edhe informuam paraprakisht për veprimet dhe qëllimet e tij dhe shokëve të tij nëpërmjet Deklaratës Nr.3 dhe Deklaratës Nr.4 të Zëdhënëait Politik të FBKSH-së, dhe plani i tyre dështoi duke mos arritur as të bien në fije se kush janë dhe ku janë patriotët e vërtetë.
- Pas këti dështimi, Qeveria sllavo-maqedonase e Shkupit, shfrytëzoi rastin që të arrijë qëllimin e dytë rrezervë, pra me arrestimin e bashkëpunëtorit të tyre, të demonstrojnë forcën dhe aftësitë e tyre dhe para opinionit publik të krijojnë bindjen se në IRJM nuk mund askush të fillojë luftë, sepse gjoja këtu ka shtet të fuqishëm.

Na lejoni që t'iu sqarojmë ju, vëllezër e motra të nderuara, si dhe t'iu rikujtojmë atyre se ata mund të jenë të fuqishëm vetëm ndaj këlyshave të tyre të cilët kanë humbur përkrahjen në popull dhe u ka skaduar afati.

Plani i tyre i dytë :

- Pasi dështuan që në ditën e parë të arratisjes së Xhejmi Shea-s, kur e panë se askush nuk ju bashkangjit, ata nxorrën në teren bashkëpunëtorin e tyre të dytë Xhezair Shaqirin, i vetëshpalluri Komandant Hoxha, me shpresë se duke shfrytëzuar simpatinë e popullatës së kësaj ane që kishin gjatë luftës së vtit 2001, do të arrijnë që të realizojnë planin që u dështoi me tradhëtarin e parë dhe përfundimisht të zënë të gjallë patriotët dhe veprimtarët shqiptarë si dhe të shkatërojnë njësitet e Divizionit "Tahir Sinani" të AKSH-së.
- Sigurimi shtetëror sllavo-maqedonas dhe Qeveria e IRJM-së do të vazhdojnë të presin edhe nje kohë të shkurtër me shpresën e fundit për t'i zënë vëllezërit tanë dhe pasi që në një të ardhme të shukrtër do të binden se ne nuk jemi aq naivë sa bashkëpunëtorët e tyre, ata edhe një herë do të organizojnë ndonnjë "spektakël" ku me arrestimin e Komandant Hoxhës do të tentojnë të promovojnë edhe njëherë fuqinë e tyre dhe të mbjellin tk populli frikën dhe pesimizmin sikur se në këtë zonë nuk ka burra që do mund të sulmojnë këtë shtet.

Vëllezër e motra shqiptare !

Ju përgëzojmë për vigjilencën tuaj që treguat, duke mos lejuar që të bini pre e këtyre tradhëtarëve, dhe gjithashtu iu inkurajojmë të vazhdoni t'i injoroni dhe të distancoheni nga këta antishqiptarë, të cilët thirren në gjakun e vëllezërve dhe motrave tuaja që rranë për këtë tokë.
Ju ftojmë që të qëndroni të fortë dhe në gjendjen më të lartë të gadishmërisë, që mos të na bëfasojë asnjë situatë, të cilën mund ta inicojnë qarqet antishqiptare dhe mos iu bashkangjitni hordhive të udhëheqyra nga bashkëpunëtorët e
DBK-së sllavo-maqedonase.
Është e vërtetë se nje luftë mbarëshqiptare do të zhvillohet në tërë ballkanin dhe kjo do jetë vendimtare që do të realizojë ëndërrën e kahmotshme shqiptare dhe amanetin deshmoreve te kombit shqiptar:
ribashkimin kombëtar shqiptar, por kjo luftë nuk do të menaxhohet nga ata që dështuan herën e parë dhe që dëshirojnë të na sabotojnë edhe kësaj rradhe.
Gjithashtu ju njoftojmë se kemi arrijtur te fusim në dorë listën e gjithë spiujëvë të ish UDB-se jugosllave ne të gjitha hapsirat e Shqipërise Natyrore, ku për fatin tonë më të keq, figurojne edhe emra të njohur të politikës shqiptare, të cilët ose janë në krye të disa partive poltike shqiptare dhe aktivë në poltikën e deritanishme, ose disa prej tyre edhe deputetë të kuvendeve (parlamenteve) tona, prandej për herë të fundit iu kerkojmë që të tërhiqen nga rruga e tyre e turpit dhe e tradhëtisë, sepse në të kundertën do të na detyrojnë ta publikojmë listën me emrat e tyre, gjë të cilën nuk dëshirojmë ta bëjmë deri në ribashkimin kombëtar shqiptar, ngase neve këta lista dhe listat tjera me spiujë të shërbimeve te shumta antishqiptare (sllavo-greke) dhe te miqëvë të tyre, për momentin na mjaftojnë vetëm për një qëllim, për cka edhe i kemi siguruar (duke i paguar shumë shtrenjt), vetëm e vetëm që t'i mbrojmë strukturat tona nga këta agentura, që të mos arrijnë të na infiltrohen ne rradhët tona, ku me pergjegjësinë më të madhe morale dhe kombëtare rideklarojmë se jo vetëm aktualisht por edhe as në të ardhmen nuk ka për të arrijtur që të infiltrohen në rradhët tona, sepse "Syri i Shqiponjës" i Sigurimit Kombëtar Shqiptar (SKSH) të FBKSH-së përbëhet nga djelmoshat dhe vashat më të devotshëm e të mrekullueshëm (idelaistë e idealiste) te popullit shqiptar, jo vetëm në hapsirat shqiptare të Shqipërisë Natyrore, por edhe jashtë saj, kudo jetojnë dhe frymojnë shqiptarët.

Me respekt:

- Prof. Dr. Bashkim MITROVICA - Kryetar i FBKSH-së;
- Prof. Kastriot HASI - Kordinator i këshillave të Zonës Nr.3 (Kosova Jugore-Lugina e Vardarit) të FBKSH-së;
- Mr. Gafurr ADILI, Zëdhënës Politik i FBKSH-së.

Tiranë - Prishtinë - Shkup, më 02 shtator 2007.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
N J O F T I M D H E R I K U J T E S Ë :
Vëllezër e motra!

- Nesër, më 07 shtator 2007 (e premte), duke filluar nga ora 18.00,
në Sheshin "Fitorja" të FIERIT (që lirshem mund ta quajmë një Shqipëri të Vogël, sepse në këtë qytet jetojnë shqiptarë nga të gjitha trojet shqiptare të Shqipërisë Etnike), do të zhvillohet Tubimi Paqësor për KOSOVËN, të cilin e organizon Dega e SHAIBK-se (Shoqatës Atdhetare për Identitet dhe Bashkim Kombëtar) në Fier.

- Një javë më parë, si nga hyrja e Tiranës ashtu edhe nga hyrja e Vlorës, për në qendër
të qytetit të Fierit janë vendosur banderolat prej pëlhure, me këta parulla :

- SOT FIERI NË KOSOVË !
- LARG DUART NGA MITROVICA !
- KOSOVA = DARDANIA ILIRE !
- PA KOSOVË E CAMËRI NUK KA SHQIPERI !
- EVROPË NDREQ GABIMIN !
- RROFTË SHQIPËRIA ETNIKE !

- Ftohen të gjithë shqiptarët (pa dallim krahine, feje, ideje, përkatësie gjinore dhe
perkatësie politike), që të marrin pjesë në këtë Tubim Madhështor,i cili në fund do të përmbyllet me këngë e valle popullore të grupeve dhe të këngëtarëve më të mirënjohur të artit e kulturës së bukur shqiptare, qëllimi i të cilit Tubimi Paqësor është sensibilizimi i popullit shqiptar, fillimisht në Fier, pastaj me tubime të tilla edhe në Vlorë e Shkodër, dhe më në fund edhe në Piemontin e Shqipërisë, siq e quante i madhi UKSHIN HOTI Tiranën, jo vetëm që të sensibilizojmë opinionin në Republikën e Shqipërisë, por edhe ta zgjojmë nga gjumi politikën zyrtare të Tiranës.

Me përshëndetje vëllazërore e atdhetare shqiptare;
Mr. Gafurr ADILI,
Zëdhënës Politik i Frontit për Bashkim Kombëtar Shqiptarë (FBKSH) dhe
Sekretar i Përgjithshëm i Këshillit Organizator të Kuvnedit Mbarëshqiptar.

Tiranë, 06 shtator 2007.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FRONTI PËR BASHKIM KOMBËTAR SHQIPTAR - FBKSH ;
SEKRETARIATI VENDIMMARRËS I KRYESISË QENDRORE ;
PROT. NR. 005 - 06 - 09 - 07 / AKT PUBLIK ;
Tiranë, Prishtinë, Shkup, Toplicë, Tivar dhe Prevezë; më 06 shtator 2007.

DEKLARATË PUBLIKE NR. 5 E SKSH :

VRASJE ME MOTIV ETNIK
Sigurimi Kombëtar Shqiptar (SKSH) ka arritur që të zbulojë motivet e vërteta të vrasjes së Selami Xhemailit nga Bujanoci më 7 Gusht të këtij viti.
Kjo vrasje nuk ka të bëj aspak me motive ekonomike (borxh) ashtu siç është plasuar në opinion nga qeveria dhe media serbe. Motivi i vërtetë i kësaj vrasje është etnik, sepse Selami Xhemaili në ditën e vrasjes ishte bërë drejtor zyrtar i kompanisë " Leneks" për mbushjen e ujit mineral me etiketën "Vrello", pas disa viteve duke qenë aksionar kryesor i saj.
Për qeverinë serbe një vendim i tillë ishte si kërcënim i territorit serb nga populli shqiptar, pasi që Selamiu ishte bërë drejtor i një kompanie me punëtorë dhe udhëheqës vetëm serb.
Vrasja është organizuar nga BIA (UDB-a) duke pasur për doras një shqiptar (Muzafer Sulejmani), përndryshe partnerin e tij më të ngushtë, vetëm e vetëm që t'i mjegullojë motivet e vërteta të kësaj vrasje para faktorit ndërkombëtar.
SKSH disponon me emrin e pjesëtarit të BIA-së që ka udhëhequr aksionin.
Se motivet e kësaj vrasje janë etnike e tregojnë edhe këto të dhëna të siguruara nga SKSH, si më poshtë vijon :

1) Selamiu muajve të fundit disa herë kishte paralajmëruar policinë se e ka jetën në rrezik duke qenë i kërcënuar që të mos e pranonte postin e drejtorit ;
2) Vendi ku ka ndodhur vrasja, ështe zona industriale (Banja e Bujanocit), e cila nuk frekuentohet shpesh nga kalimtarët dhe është e banuar vetëm nga serbët ;
3) Pengimi i gjykatësit hetues në vendin e ngjarjes, nga ana e BIA-së, që të bëj hetimet në kushte normale ;
4) Obduksioni i bërë shkel e shko, kurse gjatë tërë kohës së qëndrimit të kufomës, spitali i Vranjes ka qenë i vëzhguar nga pjesëtarët e BIA-së ;
5) Reagimi i menjëhershëm i mjeteve serbe të informimit dhe atë për dy qëllime; që vrasjes t'i jap karakter ekonomik, si dhe t'i njollos shqiptarët para faktorit ndërkombëtar duke tentuar t'i paraqes si popull i pacivilizuar, të cilët për sende të parëndësishme janë në gjendje të vriten në mes vete ;
6) Ardhja e disa ministrave serbë menjëherë pas vrasjes në Bujanoc dhe Preshevë gjoja për zhvillimin ekonomik të kësaj treve, një praktikë kjo që tashmë është e dëshmuar dhe s'i një praktikë e njohur nga qeveria serbe për shqiptarët, që sa herë vret ndonjë shqiptar i dërgon disa ministra të ekonomisë të cilët me një grusht para, pushtetarët servile shqiptarë i bënë që t'i heshtin problemet.

Qeveria serbe vazhdon, përveç me diskriminim politik, edhe me atë ekonomik që t'ua bëjë të pamundshëm shqiptarëve jetën në trojet e tyre stërgjyshore.
Kjo vrasje ka si detyrë parësore që t'i frikësoj shqiptarët për të mos marrë pjesë në procesin e privatizimit.
Me këtë akt qeveria serbe dëshiron që korridorin 10, përveç ushtarakisht ta ketë edhe ekonomikisht të kontrolluar vetëm nga serbët.
Një muaj pas vrasjes, e turpshme është heshtja e dy subjekteve politike shqiptare në Bujanoc aktualisht në pushtet, PVD-së dhe LPD-së, duke mos kërkuar që rasti të sqarohet në tërësi pasi që Selamiu u vra në mbrojtje të pronës së vetë. Këto dy parti procesin e privatizimit të ndërmarrjeve e aktualizojnë vetëm kur t'i shkoj për shtati interesave të tyre personale e familjare.
Me veprimet e tyre të deritanishme këto parti politike në Bujanoc dhe Preshevë që udhëheqin me pushtet, po bëhen dorë e zgjatur e qeverisë serbe për pësim kolektiv të shqiptarëve, që në fund edhe vetë do të digjen.
FBKSH i fton të gjithë shqiptarët që të bojkotojnë prodhimin e ujit mineral të kompanisë ''Leneks" nga Bujanoci me etiketën ''Vrello''.

Kryetari i FBKSH-së,
Prof. Dr. Bashkim Mitrovica (d.v.)

Zëdhënësi Politik i FBKSH-së,
Mr. Gafurr ADILI (d.v.)

Tiranë- Toplicë, 06 shtator 2007.


DEKLARATË NR. 6. E ZËDHËNËSIT POLITIK TË FBKSH
................................................................................
.............

KOSOVËS NUK I DUHEN AS BISEDIMET ME BEOGRADIN DHE AS ZGJEDHJET PËR PUSHTET, POR I DUHEN LIRIA DHE...!
Bisedimet e paralajmëruara për në fund të shtatorit, midis Prishtinës dhe Beogradit, edhe më shumë do ta dëmtojnë Kosovën dhe çështjen madhore kombëtare, prandej Fronti për Bashkim Kombëtar Shqiptar (FBKSH) PARALAJMËRON, se ashtu siç nuk e ka njohur dhe pranuar as Rambujenë e Parisin, as Konçulin dhe as Ohërin, nuk do ta pranojë dhe njohi asnjë të ashtuquajtur marrëveshje kompromisi (lexo: tradhëtie) që do të nënshkruajnë të ashtuquajturi Grup i Unitetit të Prishtinës, sepse ky grup përfundimisht e ka humbur besimin e popullit shqiptar të Kosovës dhe në veçanti të FBKSH-së dhe strukturave të tij në Kosovë.

Fronti për Bashkim Kombëtar Shqiptar (FBKSH), që nga themelimi i tij (në Tiranë, më 12-13 korrik 2002) përmes MEMORANDUMIT drejtuar gjithë institucioneve ndërkombëtare (në shtator të vitit 2002) dhe deklaratave të shumta, si dhe përmes takimeve me përfaqësuesë të bashkësisë ndërkombëtare, rregullisht e sistematikisht ka kërkuar dhe vazhdon të kërkojë që edhe popullit shqiptar në Ballkan, ashtu siç gjithë popujve të Botës, t’i njihet e Drejta e Vetëvendosjes, një e drejtë universale, kjo e sanskionuar në dhjetëra konventa dhe rezoluta të OKB-së, ku populli shqiptar i Shqipërisë Etnike: i Republikës së Shqipërisë, i Kosovës Protektorat, i Kosovës Lindore (Preshevës, Medvegjes dhe Bujanocit), i Kosovës Verilindore(Toplicës dhe Sanxhakut), i Kosovës Jugore (Luginës së Vardarit ILIRIDA), i Malësisë së Madhe (Tivarit, Ulqinit, Tuzit, Plavës dhe Gucisë) dhe i popullit shqiptar të Çamërisë (në Republikën e Shqipërisë dhe në Turqi), do t’i mundësohej që përmes formës më demokratike referendumit mbarëpopullor, të vetëdeklarohej PRO ose KUNDËR ribashkimit kombëtar të të gjithë shqiptarëve dhe të trojeve të tyre në një shtet të vetëm kombëtar shqiptar, me emrin SHQIPËRI. Dhe, nëse më tepër se gjysma e shqiptarëve të vetëdeklaruar, përmes referendumit popullor, do të deklaroheshin kundër ribashkimit kombëtar, atëherë edhe FBKSH dhe të gjitha strukturat e tij, ndër të cilat është edhe Armata Kombëtare Shqiptare (AKSH), do të pushonin aktivitetet e tyre, sepse nuk do të kishim as të drejtën më minimale morale, politike, juridike dhe kombëtare që të mos i bindeshim vullnetit të sovranit popull.
-Fronti për Bashkim Kombëtar Shqiptar (FBKSH) fuqimisht deklaron se Kosovës dhe popullit të saj nuk i duan as zgjedhjet për pushtet pa shtet, që paralajmërohen të mbahen në nëntor të këtij viti, kur këtë shtet dhe pushtet aktualisht e ka UNMIK dhe që do të zëvëndësohet me EUMIK, por Kosova dhe populli i saj kanë nevojë për LIRI, PUNË dhe BUKË, që iu kanë munguar dhe vazhdon t’iu mohohet edhe në këtë shekull të ri, që cilësohet si shekulli i LIRISË dhe DEMOKRACISË.
Prandaj, FBKSH paralajmëron bojkotimin e këtyre zgjedhjeve, që në fakt aspak nuk dallojnë nga zgjedhjet e dikurshme që mbaheshin gjatë kohës së pushtimit sllavo-serb apo gjatë luftës së lavdishme të UÇK-së kundër Serbisë.

Zëdhënësi Politik i FBKSH-së,
Mr. Gafurr ADILI

Tiranë, 07 shtator 2007.
« Last Edit: June 17, 2009, 11:50:51 AM by merbraha »