Diskutime Shoqerore

Topics

(1/1)

[1] Fjalët e një Prindi ndaj fëmijës...!! Lexojeni deri ne fund JU LUTEM !!

[2] Aborti

[3] Eshte ne koma dhe i nevoitet nje zemer !!!!

[4] Nese merrni vesh se do te vdisni papritur cfare do beshit ?

Navigation

[0] Up one level

Go to full version