Ruters

Topics

(1/1)

[1] Si punojne routers, switches dhe pika baze e lidhjes?

[2] Si te gjeni ip adresen e faqes tuaj ne internet duke perdorur programin ping.

[3] Arditi ka nje pyetje kam nje lidhje interneti me adsl si te konfiguroj ip dhe te

[4] Si te installoni nedgar router

Navigation

[0] Up one level

Go to full version