Merbraha Forum

Informatika, Kompjuteri, Interneti. => Probleme me kompiuterin ? => Topic started by: merbraha on October 25, 2007, 07:44:35 am

Title: JU lutem lexoni ketu perpara se te postoni ne kete teme faleminderit.
Post by: merbraha on October 25, 2007, 07:44:35 am
Per te evituar postime te nje problemi qe eshte postuar dhe zgjidhur edhe me perpara ne Forum, ju lutemi qe:

1. Shikoni me kujdes postimet e meparshme per ndonje problem analog me tuajin perpara se te postoni!

2. Mos hapni tema me emra "Problem" ose "Me ndihmoni", por me emrin konkret te problemit si per shembull "Probleme me Karten Grafike" ose "Modemi im nuk funksionon"...

Ne rast te kundert do nderhyjme ne riemerimin e temave te hapura nga ju ose do fshijme postimet qe shfaqin probleme te zgjidhura me pare ne Forum !