Merbraha Forum

Arsimi Shqipetar => Shkollat e Larta => Topic started by: luljeta on July 31, 2007, 02:08:41 pm

Title: Ku dhe per cfare studioni
Post by: luljeta on July 31, 2007, 02:08:41 pm
Pershendetje te gjithve
 Une studioje per per mjeksi ne londer and is cool cool?bye