Lutfi Alia: Medaljoni i Kastriotit në koleksionin Voltolina

MEDALJONI I GJERGJ KASTRIOTIT, ME NR. 66 NË KOLEKSIONIN VOLTOLINA Nga Lutfi ALIA Koleksioni i medaljoneve të Piero Voltolina, me portretin e Gjergj Kastriotit, deshmojnë se janë prodhuar

Latest news

Engjëll Koliqi: Ekspozitë e mrekullueshme

NË ITALI U BË NJË EKSPOZITË E MREKULLUESHME E SKULPTORIT KOSOVAR NUE MARTINI SHUMË KOMPLIMENTE DHE URIME NGA VIZITORËT E SHUMTË Komuna e Cremeno-s, në Rrethin e ... me shume

Adil Fetahu: Jugosllavia dhe pakti trepalësh

JUGOSLLAVIA DHE PAKTI TREPALËSH: ROMË-BËRLIN-TOKIO Shkruan: Adil FETAHU Nga ata që kanë mësuar historinë në shkollat e ish-Jugosllavisë, nuk besoj se ka ndonjë që nuk ka dëgjuar e ... me shume

Xharra: Shqiptarja në aeroplan amerikan mbi Serbi

Gruaja që për 78 ditë ishte në aeroplan  amerikan mbi Serbi është shqiptare Shqiptaro-amerikanja, Faruza Kallaba, është femra e parë, e cila gjatë intervenimit 78 ditësh të ... me shume

Frank Shkreli: Lajm i mirë për Shqipërinë

BAZA AJRORE E NATO-s NË KUÇOVË NJË LAJM SHUMË I MIRË PËR SHQIPËRINË Nga Frank Shkreli Muaji i gushtit është zakonisht një periudhë, kur  njerzit në përgjithsi ... me shume

Lutfi Alia: Medaljoni i Kastriotit në koleksionin Voltolina

MEDALJONI I GJERGJ KASTRIOTIT, ME NR. 66 NË KOLEKSIONIN VOLTOLINA Nga Lutfi ALIA Koleksioni i medaljoneve të Piero Voltolina, me portretin e Gjergj Kastriotit, deshmojnë se janë prodhuar ... me shume

Gjon Keka: Strategjia politiko-ushtarake e Kastriotit

Strategjia politiko-ushtarake e Gjergj Kastriotit (Me rastin e përvejtorit të 550 të vdekjes së Gjergj Kastriotit -shpallur nga shteti shqiptar si „Viti mbarëkombëtar i Gjergj Kastriotit“.) Fjalim ... me shume

Lajmet e dites

Neki Lulaj: Kroaci - Kuvendi i Lidhjes Shqiptare në Botë

U MBAJT KUVENDI I LIDHJES SHQIPTARE NË BOTË PËR KROACI Nga Neki Lulaj Ditën e shtunë, më 21 Prilll 2018, Zagrebi ishte qendra nikoqire e të gjithë shqiptarëve që punojnë dhe jetojnë nëpër ... me shume

Reportazh

Ramiz Lushaj: Te tyrbja e Dervishit të Luzhës

PELEGRINAZH ME VEPRIMTARI SOLEMNE E FESTIVE TE TYRBJA E DERVISHIT TË LUZHËS Nga Ramiz LUSHAJ 1.-Ky kompleks i madh në Luzhë të Tropojës, vepër e Heroit të Demokracisë - Azem Hajdari, me Tyrben e ... me shume

Aktualitet

Elvi Sidheri: Kishte gjë fe Skënderbeu?

Kishte gjë fe Skënderbeu? Nga Elvi Sidheri Në një intervistë të shkurtër mbrëmjen e 17 Janarit, pra pikërisht në 550 vjetorin e vdekjes së Gjergj Kastriotit, historiani Aurel Plasari, në njëfarë momenti ... me shume

Intervista

Entela Binjaku: Intervistë me Floriana Igrishtën, CDU

Intervistë me Floriana Igrishtën kandidate e CDU-së për deputete në Parlamentin e Republikës së Schleswig Holsteinit Intervistoi Entela Binjaku 1. Përshëndetje dhe faleminderit që pranuat të zhvillonim këtë dialog sëbashku! Floriana si lindi ... me shume

Powered by www.merbraha.com v4.7