Gani Mehmetaj: Shtegtime historike - Martesa e Kastriotit

Shtegtime historike Martesa e Gjergj Kastriotit e Donika Arianitit - martesë e shekullit Nga Gani Mehmetaj Ç'dasëm bëri Arianiti, Atë natë kalaja ndriti, Kënga dhe vallja buçiti, Çelën llamba,ndezën pisha, Plot tryeza

Latest news

Gjon Keka: Si e ruajti Gjergj Kastrioti atdhedashurinë?

Si e ruajti Gjergj Kastrioti atdhedashurinë?! Nga Gjon KEKA Është tepër interesante se si prindërit e Gjergj Kastriotit, Gjoni dhe Vojsava e kishin rrënjosur tek fëmijët e ... me shume

Entela Binjaku: 'Ditët e Evropës' në Shkup

Instituti për Studime Politike dhe Ndërkombëtare (ISPN) organizon në Shkup “Ditët e Evropës” 2018 Nga Entela Binjaku - M.A. në Institucionet dhe Menaxhimi i Projekteve të ... me shume

Frank Shkreli: Trashëgimia në zhdukje e sipër?

A ËSHTË TRASHËGIMIA KULTURORE DHE HISTORIKE SHQIPTARE NË ZHDUKJE E SIPËR? Nga Frank Shkreli Janë të pakën dy mënyra për të shkatërruar trashëgiminë kulturore dhe historike të ... me shume

Elvi Sidheri: Shtigjet e mistershme të Nobelit

Shtigjet e mistershme të Nobelit Nga Elvi Sidheri Një ditë prej ditësh, çmimi Nobel vendosi të mos dalë më nga dhoma e vet e praruar në Stokholmin ... me shume

Frank Shkreli: Shqipëria si Rusia?

SHQIPËRIA SI RUSIA? Nga Frank Shkreli Sipas një sondazhi të kohëve të fundit në Rusi, rezulton se 57% e rusëve mendojnë se ish-diktatori sovjetik, Jozef Stalini ishte ... me shume

Ndue Dedaj: Gjurmëve të Skënderbeut në Has

GJURMËVE TË SKËNDERBEUT NË HAS NGA NDUE DEDAJ Hasi dardan është i pagëzuar me tre emra: Hasi i Rrafshit, Hasi i Gurit e Hasi i Brisë, që ... me shume

Lajmet e dites

Neki Lulaj: Kroaci - Kuvendi i Lidhjes Shqiptare në Botë

U MBAJT KUVENDI I LIDHJES SHQIPTARE NË BOTË PËR KROACI Nga Neki Lulaj Ditën e shtunë, më 21 Prilll 2018, Zagrebi ishte qendra nikoqire e të gjithë shqiptarëve që punojnë dhe jetojnë nëpër ... me shume

Reportazh

Milazim Kadriu: 'Dita e Plisit' në kullën e Azem Galicës

NË KULLËN MUZE TË  AZEM GALICËS U MBAJT  MANIFESTIMI  " DITA E PLISIT " Kumtesa, këngë e valle, anekdota, mirënjohje,… në  Ditën e plisit në Kullën e Azem Galicës Nga Milazim F. KADRIU Grupi i valltarëve të AKV ... me shume

Aktualitet

Elvi Sidheri: Kishte gjë fe Skënderbeu?

Kishte gjë fe Skënderbeu? Nga Elvi Sidheri Në një intervistë të shkurtër mbrëmjen e 17 Janarit, pra pikërisht në 550 vjetorin e vdekjes së Gjergj Kastriotit, historiani Aurel Plasari, në njëfarë momenti ... me shume

Intervista

Entela Binjaku: Intervistë me Floriana Igrishtën, CDU

Intervistë me Floriana Igrishtën kandidate e CDU-së për deputete në Parlamentin e Republikës së Schleswig Holsteinit Intervistoi Entela Binjaku 1. Përshëndetje dhe faleminderit që pranuat të zhvillonim këtë dialog sëbashku! Floriana si lindi ... me shume

Powered by www.merbraha.com v4.7