Xhelal Zejneli: Liri të kërkuam ndër shekuj

LIRI TË KËRKUAM NDËR SHEKUJ – PAVARËSIA Nga Xhelal Zejneli Kosova dhe vise të tjera shqiptare, me ndihmën e Rusisë, u pushtuan nga Serbia në vitin 1912.

Latest news

Xhelal Zejneli: Liri të kërkuam ndër shekuj

LIRI TË KËRKUAM NDËR SHEKUJ – PAVARËSIA Nga Xhelal Zejneli Kosova dhe vise të tjera shqiptare, me ndihmën e Rusisë, u pushtuan nga Serbia në vitin 1912. ... me shume

Vangjush Saro: 'Çakej' mbi Tiranë

“Çakej” mbi Tiranë... Nëntitull: “Topin e kam unë!...” Nga Vangjush Saro Konflikti i rihapur, në media dhe në publik, për shkak të mendimeve dhe vendimeve të ndryshme për ... me shume

Adil Fetahu: Si u shporr Serbia nga Kosova

Dhjetëvjetori i pavarësisë së Kosovës SI U SHPORR SERBIA NGA KOSOVA Nga Adil FETAHU Krimet e luftës dhe krimet kundër njerëzimit Lufta e hapur e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK) ... me shume

Elvi Sidheri: Një Pavarësi e Dhjetëfishtë

Një Pavarësi e Dhjetëfishtë Nga Elvi Sidheri Të flasësh, të rrekesh ta përshkruash ndjesinë që të përfshin kur afrohet shënimi i dhjetë vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, ... me shume

Vangjush Saro: Dhomat e Tregtisë: Duam ligjin e BE-së

Dhomat e Tregtisë: Duam ligjin e BE-së Përndryshe: Kundër interpretimeve moniste në veprimtarinë dhe funksionet e institucioneve me detyra mbarëkombëtare Nga Vangjush Saro Dhomat e Tregtisë dhe Industrisë ... me shume

Xhelal Zejneli: Maqedonia - nyje e Gordit

MAQEDONIA – NYJE E GORDIT Nga Xhelal Zejneli Në lashtësi, në gadishullin që më vonë u quajt ballkanik, jeton disa popuj. Midis tyre ilirët, helenët, dakët, maqedonasit, trakët etj. Bij të ilirëve janë shqiptarët. Grekët e ... me shume

Lajmet e dites

Skënder Kapiti: Majlinda Kelmendi krenaria jonë kombëtare

Majlinda Kelmendi krenaria jonë kombëtare Tashmë  Historia dhe Pavarësia e Kosovës janë  shkruar edhe me Ar Nga Skënder S. KAPITI Triumfi i sportistes  më  të  madhe shqiptare, e përfaqësueses së shtetit shqiptar të ... me shume

Reportazh

Milazim Kadriu: 'Dita e Plisit' në kullën e Azem Galicës

NË KULLËN MUZE TË  AZEM GALICËS U MBAJT  MANIFESTIMI  " DITA E PLISIT " Kumtesa, këngë e valle, anekdota, mirënjohje,… në  Ditën e plisit në Kullën e Azem Galicës Nga Milazim F. KADRIU Grupi i valltarëve të AKV ... me shume

Aktualitet

Beqir Sina: Kosova zë vend nderi në festën e SHBA

Kosova zë vend nderi në festën e SHBA Nga Beqir SINA - New York City Ambasadorja shqiptare në OKB, Besiana Kadare, nuk ishte e ftuar në pritjen e SHBA, Konsullja e Përgjithshme ... me shume

Intervista

Entela Binjaku: Intervistë me Floriana Igrishtën, CDU

Intervistë me Floriana Igrishtën kandidate e CDU-së për deputete në Parlamentin e Republikës së Schleswig Holsteinit Intervistoi Entela Binjaku 1. Përshëndetje dhe faleminderit që pranuat të zhvillonim këtë dialog sëbashku! Floriana si lindi ... me shume

Powered by www.merbraha.com v4.7